Persoonlijk

Mijn naam is Marina Fransen, ik ben geboren in 1967 en woon samen met mijn man en zijn dochter in Capelle a/d IJssel. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd en gespecialiseerd counselor/coach. Hoewel ik mij gespecialiseerd heb in begeleiding bij stress, burnout en kanker kun je ook altijd met een andere hulpvraag bij mij terecht.  Mijn ervaring met allerlei problematiek is veelomvattend. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of ik iets voor jou kan betekenen.

Naast mijn opleiding tot counselor/coach op HBO niveau heb ik diverse relevante opleidingen en trainingen gevolgd zoals praktische psychologie, oplossingsgericht counselen, systemisch werken, mindfulness bij coaching, EFT coaching, PEM, NLP en RET. Op dit moment ben ik bezig met de afronding van de Post HBO opleiding Coach rondom Kanker. Middels het volgen van jaarlijkse nascholing en het lezen van vakliteratuur blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van counseling, coaching en psychologie in zijn algemeenheid. Ook de wetgeving met betrekking tot verzuim en re-integratie volg ik op de voet.

In het verleden heb ik onder andere bij de Riagg en in het bedrijfsleven gewerkt. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk. Hoewel de naam van de praktijk anders doet vermoeden, ben ik een geboren en getogen Nederlandse, maar wel met een grote voorliefde voor Italië. Daarnaast hou ik van het buitenleven, lezen en sporten.

Ik hou mij aan de ethische code zoals die door de Stichting Counselling en wordt voorgeschreven. De volledige tekst van de ethische code kun je ter inzage lezen in de praktijk of op www.counselling.nl.

Als vrijwilliger steun ik het werk van de Flor van Putte Stichting door tijdens de verwenweekenden (ex)kankerpatiënten in het zonnetje te zetten. Daarnaast zet ik mij als vrijwilliger in bij Seacleaners-int voor een schonere zee en betere leefomgeving voor (zee)dieren.