Lifecoaching

Lifecoaching is uitermate geschikt als er sprake is van een terugkerend dilemma zoals onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, relatiepatronen, financiële problemen, moeite hebben met keuzes maken, grenzen stellen etc.

Maar ook voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen of nieuwe wegen in willen slaan en tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Dit met als doel het levensgeluk te verhogen of inzicht krijgen hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Middels zelfreflectie gaan we van start om inzicht te krijgen in de manier waarop jij in het leven staat en hoe je beter in balans kunnen komen met jezelf. Het draait daarbij om drie belangrijke vragen:

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Hoe kan ik dit bereiken?

Als je weet waar je nu staat en waar je heen wilt, gaan we met een stappenplan aan de slag om jouw doelen te bereiken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de diverse methodieken uit onder andere NLP, PEM methode, systemisch werken en RET.

Na verloop van tijd heb je de volgende resultaten bereikt:
– je bent zelfbewuster
– je weet wat belangrijk is voor jou en durft daarnaar te leven
– je weet hoe je anders om kunt gaan met bepaalde problematiek
– je hebt meer zelfvertrouwen en staat meer in je eigen kracht
– je bent de regisseur van je eigen leven

Stellen met relatieproblemen of die hun relatie een boost willen geven, kunnen middels lifecoaching inzicht krijgen in wat de achterliggende reden is van de problemen die spelen en wat zij hieraan kunnen doen. Op het moment dat je beter in je vel zit, kun je er ook meer zijn voor een ander. Door elkaar weer echt te zien en te horen, komt er ruimte voor acceptatie en verandering.